Ajánlott termékek

Ajánlott termékeink és a helyszín kialakítása megfelel a hatályos Útügyi Műszaki Előírásoknak (UME), a BKK irányelveinek és a Kerékpároslub ajánlásainak.

U-támasz
P-támasz
Sorolható U-támasz

U-támasz

A klasszikus U formájú kerékpártámasz keresztléccel. Tűzihorganyzott kivitelben a legegyszerűbb és egyik legpraktikusabb termék, ár/érték arányban verhetetlen.  Az U- támaszhoz minden típusú és felszereltségű kerépár stabilan és kényelmesen  lakatolható.

Méretei: magassága 80 cm, szélessége 80 vagy 100 cm, csőátmérő 48 mm.

Rendelhető rozsdamentes vagy színre festett változat is felár ellenében.Rögzítés beton alaptestbe vagy furatba, megfelelő burkolat esetén dübelezve történik.

Egy autóparkoló helyigénye 2×5 méter. Ugyanekkora helyen, optimális elrendezésben, 5 db támasszal kialakítható egy 10 férőhelyes kerékpárparkoló.

Gyártó partnereink: Ecoprogress, Polyduct, Motaszer

P-támasz

A városszerte elterjedt és ismerős P-támasz jellemzője, hogy egy rögzítési pontja  van, így egyszerűbb lehet a telepítése. Ugyanakkor a Polyduct P-támasza, optimalizált formájának köszönhetően, megfelelően támasztja meg a női vázas vagy a csomaggal megrakott kerékpárt is. Rögzítés során 30 cm mélyen beton alaptestbe kerül, vagy megfelelő burkolat esetén a gallér segítségével dübelekkel rögzíthető.

Méretei: magassága 85 cm, szélessége 59 cm,  csőátmérő 48 mm.

Általában a horganyzott kivitelt ajánljuk,  de más arculati igény esetén, felár ellenében, színre festett változatban is elérhető.

Egy autóparkoló helyigénye 2×5 méter. Ugyanekkora helyen, optimális elrendezésben, 5 db támasszal kialakítható egy 10 férőhelyes kerékpárparkoló.

 
Gyártó partnerünk: Polyduct (magyar termék)

Sorolható U támasz

A sorolható kerékpártámasz közös összekötő zártszelvény alapra erősített, 2-3 U-támaszból álló horganyzott egységeket jelent, melyek igény szerint sorolhatók, bővíthetők. Ajánljuk iskolákban, udvarokban, ahol nagy kapacitású kerékpártárolót terveznek kialakítani. Burkolatbontás nélkül telepíthető, szükség esetén áthelyezhető.

Az egyes támaszok méretei: 80cm x 80cm, 40 cm magasan keresztlélccel. Az alapszelvény betondűbelekkel erősíthető le a megfelelő burkolathoz. 

Gyártók: Polyduct, Abaszer Kft.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!