Tervezés, engedélyezés, megvalósítás

Forduljon hozzánk bizalommal.

Kerékpárparkolót szeretne az utcán az üzlete vagy intézménye előtt? Egyablakos megoldást kínálunk 10 bringának a kapu előtt.

Célunk, hogy vonzóbbá tegyük a városi kerékpározást, és így egyre többen válasszák azt közlekedési eszközként. Ezért mérnöki szolgáltatásunkkal segítjük azokat, akik szintén tenni akarnak érte, például kerékpárparkolók építésének finanszírozásával. Missziónk az, hogy ezt a folyamatot minél gördülékenyebbé tegyük.

Miben segítünk?

Segítünk megtalálni az igényekhez és lehetőségekhez mért optimális megoldást.

  • Segítünk kiválasztani az utcakörnyezetnek legmegfelelőbb támasz típust és elrendezést.
  • Megrendelőnk igényeinek megfelelően átgondolt és tartós megoldást kínálunk összhangban az anyagi lehetőségekkel.
  • Elkészítjük a megrendelő igényeinek és a jogszabályoknak megfelelő műszaki terveket.
  • Beszerezzük a szükséges engedélyeket (közútkezelő, terület tulajdonos).
  • Megszervezzük a szállítást és a telepítést.
  • Műszaki átadás után átadjuk üzemeltetésre.

Vállaljuk üzletek, intézmények kerékpárparkolóinak, de városok vagy városrészek komplett kerékpárparkoló-hálózatának tervezését is, részletes helyszínrajzi és részlettervezéssel, engedélyeztetéssel, és a kivitelezés lebonyolításával. Több gyártó különböző kerékpártámasz típusaiból segítünk kiválasztani a megfelelőt, megszervezzük a szállítást és a telepítést.

Üzletek részére

Valószínűleg az Ön üzletébe is egyre többen érkeznek kerékpárral, ám gyakran a vásárlók/vendégek nem tudják járműveiket megfelelően elhelyezni. Ez sokszor okoz bosszúságot a többi vásárlónak vagy a járdán közlekedőknek. Amennyiben ez a helyzet, és tenni is szeretne ellene, mi segítünk Önnek abban, hogy a közelben legyen kerékpárparkoló, így egyre több ügyfele válassza ezt a környezetbarát közlekedési módot. Kutatások is igazolják, hogy azokban az utcákban, ahol javulnak a kerékpáros és gyalogos közlekedés feltételei, ott az üzletek forgalma növekszik. 

Járuljon hozzá Ön is a fenntarthatóbb jövőhöz: kerékpártámasz létesítésével ösztönözze vásárlóit arra, hogy üzletéhez  kerékpárral érkezzenek.

Intézmények részére

Bringázz a munkába! Bringázz a suliba! Ha nincs megfelelő kapacitású kerékpárparkoló az iskola, vagy az irodaház közelében, segítünk kialakítani a megfelelő helyszínt, és kiválasztani az igényeket optimálisan kiszolgáló megoldást.

Egy autóparkoló helyén 10 db kerékpár is tud parkolni. Nagyobb területen 10-50 férőhely is kialakítható, akár fedett, zárható kivitelben is.

Önkormányzatok részére

Az esztétikus és jól hozzáférhető kerékpárparkoló rendszer elősegíti a közlekedők tudatosságát, rendezi a kerékpárok közterületi elhelyezését, javítja a város összképét, tudatosítja a lakosságban, hogy a város odafigyel a kerékpárral közlekedőkre, és segíti is őket.

Egy kerékpárosbarát városban 100-200 méterenként találhatók kerékpárparkolók, mikromobilitási pontok. Segítünk megtervezni és kiépíteni – a város parkolási stratégiájához illeszkedően – a megfelelő minőségű és a környzethez illeszkedő kerékpárparkolókat. Ha a közlekedésben 10%-os kerékpározási részarány elérése a cél, akkor szükséges, hogy a közterületi parklóhelyek számában is megcélozzuk a 10%-os arányt.

A javuló kerékpáros szolgáltatások vonzóbbá teszik az egészséges és környezetbarát közlekedési formát.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!